Verhuisdozenservice

Goed verzekerd

Verhuislift

Kwaliteit

Particulier verhuizen in regio Breda

Particuliere verhuizing
Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning en heb je hulp nodig om de inboedel van locatie A naar locatie B te vervoeren? Wij hebben professionele verhuizers in dienst die al jaren lang particuliere verhuizingen regelen. Heb je speciale wensen bij het verhuizen? Geef het aan ons door en we houden er rekening mee! Wij verzekeren dat de gehele inboedel onbeschadigd afgeleverd en geplaatst wordt.

Senioren verhuizing
Wij regelen ook verhuizingen voor senioren. Dit is een verhuizingsproces waarbij emoties kunnen komen kijken, en dat vinden wij logisch! Vaak wonen senioren al tientallen jaren in de woning waardoor er veel herinneringen aan de woning hangen. Onze verhuizers houden hier rekening mee en zorgen ervoor dat de verhuizing op het juiste tempo gaat. Houdt er rekening mee dat meestal niet alle spullen meekunnen bij een senioren verhuizing omdat de nieuwe woning vaak kleiner is dan de huidige woning. Wij geven je graag advies bij dit proces! 

Woningontruiming
Moet je door omstandigheden zeer snel jouw woning verlaten en kan je niet alles meenemen naar de nieuwe woning? Ook bij dit proces komen veel emoties kijken. Een woningontruiming is nooit prettig en onze verhuizers zijn zich hiervan bewust. De verhuizing gaat daarom altijd in goed overleg met de opdrachtgever. We zorgen dat de verhuizing spoedig en efficiënt verloopt, maar verliezen het welzijn van de opdrachtgever nooit uit het oog. 

Hoe wij te werk gaan:

  1. Offerte aanvraag: eerst dien je een aanvraag in via de offerte aanvragen pagina. Een expert komt bij u langs om uw wensen in kaart te brengen zodat wij een juiste planning kunnen maken. De expert inventariseert hoeveel spullen er mee moeten, hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en wat de afstand is tussen de oude en nieuwe locatie. Op basis van deze gegevens ontvangt u een prijsschatting. 
  2. Akkoord offerte: wanneer er een akkoord is op de offerte plannen we samen een datum/meerdere data in voor de verhuizing.
  3. De verhuizing: op de afgesproken datum starten we met de verhuizing. Afhankelijk van hoe groot de verhuizing is kan het meerdere dagen in beslag nemen. 
  4. Afronding: samen met jou nemen we de eindoplevering door. Ben je tevreden met de verhuizing? Zo ja, dan ronden we alles af!