Verhuisdozenservice

Goed verzekerd

Verhuislift

Kwaliteit

Zakelijk verhuizen in regio Breda

Bedrijfsverhuizing
Een zakelijke verhuizing vereist een goede planning en organisatie. Bij elke verhuizing is het van belang dat het efficiënt verloopt, maar bij een zakelijke verhuizing is dit cruciaal. Elk uur dat onnodig wordt besteed aan de verhuizing is een uur waarin werknemers hun werk niet kunnen doen. Hier geld vaak het eeuwenoude principe: tijd is geld. 

Plannen is dus key. Bij zakelijke verhuizingen is het van belang dat de spullen goed gesorteerd op het nieuwe zakelijke adres terechtkomen. Daarom starten wij bij een bedrijfsverhuizing altijd met het maken van een goede planning. Dit doen we samen met de opdrachtgever zodat een haalbaar plan wordt opgesteld. Wij regelen dat uw inboedel en processen tijdig en onbeschadigd van A naar B worden verhuisd. Wij beschikken over grote verhuiswagens die elke archiefkast, bureau of ander groot object kunnen vervoeren. 

Kort samengevat: wil je zonder zorgen verhuizen met je bedrijf? Wij regelen het voor je! 

Hoe wij te werk gaan:

  1. Offerte aanvraag: eerst dien je een aanvraag in via de offerte aanvragen pagina. Een van onze experts komt bij u langs om uw wensen in kaart te brengen zodat wij een juiste planning kunnen maken. De expert inventariseert hoeveel spullen er mee moeten, hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en wat de afstand is tussen de oude en nieuwe locatie. Op basis van deze gegevens ontvangt u een prijsschatting. 
  2. Akkoord offerte/planning: wanneer er een akkoord is op de offerte gaan we samenzitten op een planning te maken en een datum te prikken. 
  3. De verhuizing: op de afgesproken datum starten we met de verhuizing. Afhankelijk van hoe groot de verhuizing is kan het meerdere dagen in beslag nemen. 
  4. Afronding: samen met jou nemen we de eindoplevering door. Ben je tevreden met de verhuizing? Zo ja, dan ronden we alles af!